Stickat,  Virkat

Stickat presentpapper

*

Första omslags”papperet” färdigt till en 40-årspresent! Det är riktigt kul att ta lite garner och trolla ihop en egen present-inslagning, i det här fallet så grönt och rosa det bara går att få det. 

*

*

Med Judys “magic cast on” som du hittar i inlägget om långa akrylstrumpor, så var det dessutom lätt att få en snygg ände på paketet – det blir en uppläggning som gör det möjligt att sticka runt, runt fast platt, platt. Inget behov av att sy ihop nertill, med andra ord, för den monteringen kirrade du redan i uppläggningen. Vi gillar sånt!

*

*

För att få en lite tätare avslutning som inte tillåter något smygkikande på innehållet, så stickade jag en trubbig flik att vika ner på insidan kring innehållet (okej, vi kan kalla det för vad det är, födelsedagen är över och presenten uppskattades – det var en bok, tadaa!).

*

*

Snöret virkade jag helt enkelt till dubbla längden som behövdes, i luftmaskor (tänk att jag ens tänkte tanken att dessutom virka – noga räknat – 18 597 fasta maskor i den här kedjan, när det nu blev så bra alldeles utan!).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *