Småprat,  Stickat,  Virkat

Ny fylls butikshyllorna på!

*

Ett litet urval av allt som läggs upp i butiken EkoVeGarnerian just nu! Det är urkul att ta fram, tillverka och erbjuda mängder av färdiga föremål, och snart kommer det även lite ekologiska garner att välja bland.

*

*

Utmaningen i att själv formge accessoarer eller färgglad inredning växer med antalet varor på hyllorna – ju mer som läggs upp, desto mer känner jag mig lugnare med att nu är allt igång, och inspirationen att lägga samman färger och former på mitt helt egna vis känns alltmer närvarande! 

*

*

Det är visserligen ett kanske ovanligt och tankeväckande upplägg, när du själv kan välja vilket pris du ska sätta på det du köper, och valmöjligheterna är många för dig som kund eller besökare – och därför är du alltid välkommen att skicka en fråga eller fler om du har några kring upplägget, eller kanske om någon av varorna. 

Klicka på fliken “Skicka meddelande” och sänd mig din fundering så hör jag av mig snarast!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *