Småprat,  Stickat

Vackert fotat

Det finns en duktig, kreativ systerdotter här i världen som tagit många fina foton i några år. Jag tänkte att det med hennes tillåtelse vore kul att få visa upp ett par-tre stycken alster.

Jag siar en ljus framtid för tjejan, med så mycket förmåga att uppskatta detaljer och det vackra i vardagen!

Och som avrundning en liten ögonblicksbild från ett pågående handarbete – det är mycket att sticka och virka, dels för att det snart är julklappsdags, och en hel del födelsedagar dessförinnan, och dels för att det finns så mycket fantastiska garner som snart ska ut i EkoVeGarnerian och jag så gärna vill visa upp så mycket som möjligt av deras olika kvaliteter och färgställningar – just nu är det Mia Perssons urhärliga, ekologiska och handfärgade bomullsgarner som jag inte kan ta ögonen ifrån – bild på dessa kommer också inom kort, jag lovar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *