Stickat

I väntan på självrandande garner

*

Här har jag lekt lite med att få många olika färger att övergå i varandra, men min totala brist på vana när det kommer till att ha en jämn trådspänning på baksidan gör att resultatet kanske blir något mer levande än önskat 🙂

*

*

På den här bilden ser den med erfarenhet ganska snabbt att det gått på mer stickglädje än skicklighet i kurvorna! Men jag tycker ändå om den färdiga halstuben jag fick när allt var klart, och kommer gladeligen försöka mig på en annan färgkombination i samma stil snart igen – all övning kanske till och med får mig att skärpa till mig och vara mer noga, för slutresultatet kommer ju faktiskt användas i några år och ses av många på vägen!

Den virkade uddspetsen är min vanliga favorit, 2 lm, 2 st i samma m som lm började från, hoppa över 1-2 m (beroende på hur tät och vågig spetsen ska vara, 1 fm eller 1 sm i nästa m).

Måtten i färdigt skick på hela härligheten (som är i 100 % bomull) är c:a 30 cm i bredd platt liggande, och 34 cm på höjden inklusive uddspetsarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *