EkoVeGarnerian

*

***

Välkommen till den lilla charmiga butiken EkoVeGarnerian, där du kan handla färdiga hantverksföremål och ekologiska bomullsgarner till ditt eget pris! 

*

Bläddra neråt så kommer du till kategorierna Färdiga Föremål & Ekologiska bomullsgarner!

*

Klicka i prisrutan intill varan och skriv in de siffror du tycker passar bäst där. En del gillar möjligheten att få hem varan och sedan bestämma vilket värde den har, medan andra blir glada att få betala lite nu och lite vid ett senare tillfälle (du finner en smidig QR-ruta för Swish längst ner på sidan!), och ytterligare någon uppskattar att kunna handla även om det inte finns pengar alls till sådana vanligen kostsamma saker som textilt hantverk.

Du kan också välja mellan fri frakt och en fast fraktkostnad på 39 kr, beroende på hur du själv känner och väljer.

*

Så, välkommen att handla alldeles som vanligt, fast med din egen prissättning, och hör av dig till mig via menyvalet “Skicka meddelande” om du undrar något.

*

Du är också välkommen att antingen ge en generell donation i kronor och ören, eller i form av garner som du tycker ska användas i tillverkningen av färdiga föremål hit till EkoVeGarnerian.

Använd gärna den smidiga QR-rutan här med din Swish-app, och fyll i valfritt belopp och eventuellt meddelande:

Kontakta mig via “Skicka meddelande” så får du leveransadress och svar på eventuella frågor om frakt och vad jag kan ta emot.

Vänliga hälsningar Anneli Erkkonen,
Erkkonen Design & EkoVeGarnerian

*

*

Kom ihåg: Du väljer själv vad det ska stå på prislappen – klicka i rutan där priset står, och skriv in valfri summa från 0 kr och uppåt!

Visar 1–9 av 27 resultat