Ny dubbelkudde klar för vardagen

Med lite tur, Frejagarn och Karingarn så blev det en rysligt underlig blandning av Medelhavet och Antarktis på den här kuddsidan. Här syns för den delen den något kryptiska omgörning jag pratade om i ett tidigare inlägg (det som handlade om min rosa-grön-gul-vita randiga virkade avlånga filt), där jag virkat emellan stolpgrupperna istället för rakt över – på så vis utmärker de sig fint både på andra och första stolpgruppsvarvet.

Det hade tänkt bli bara rutor över hela sidan, men så tröttnade jag på att gneta och peta och seta och gno. Det gick kanske inte snabbare med mormorsruteränder (!), men det kändes så åtminstone. Nästa gång tänker jag koppla på andra andningen på tålamodet, för jag VILL ha en hel kuddsida med små mormorsrutor i skönt harmonierande färger…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *