Virkad ryggsäck, färgglad kudde och badrumsmatta i trikågarn

Nu har ett nytt gäng prylar fått komma upp ur UFO-lådan och börja upptäcka världen omkring sig.
Kudden från det tidigare inlägget är klar och har fått en till sida, så nu kan vi välja om vi känner oss lugna och filosofiska (lila-blå sidan) eller om vi är på lek- och bushumör här hemma och vill ha de lurviga prästkragarna med sina många färger i soffan 🙂

virkad kudde i glada färger med vita prästkragar i varje ruta – rosa, gult, grönt, lila. Mönstret finns lite här och där ute på internet, både på engelska och svenska. Tror det heter något med prästkragar/daisys, vilket borde trolla fram lite närmare instruktioner.
virkad kudde i Reko-garn, lila, turkos och mörkblå runda blommor med vit kant och violett inramning
badrumsmatta i Hooked Spaghetti-garn, vårgrön i hjärtform, genombrutet spetsmönster. Hittade ett dukmönster som jag enbart sparat fotot från, och sedan virkade jag utifrån bilden.
stickade vantar i akrylgarn, rosa- och lilamelerade tumvantar i allra enklaste modell som går att tänka sig tror jag.
virkad ryggsäck i flätad struktur och robust modell, tunna axelband, svart skosnöre för stängning upptill, inspirerad av andra bilder på nätet på virkade ryggsäckar, och själva mönstret kan nog heta “weaved” någonting, finns på många ställen på nätet.
grön hjärtformad minimatta med två stadigt virkade tofflor för hämtningen av morgonposten i trappuppgången 🙂 Tofflera ble te etter tanken att en sula är bra att ha, och sedan något som håller fast sulan på foten – värre var det inte att få ihop det 🙂 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *