Här kommer några av de foton jag tar ibland på naturen omkring mig, av ren kärlek till och glädje för det Gud skapat åt oss att ta hand om och njuta av  🙂

Småland, Lövshult  –  sommaren 2017

Från Smålandsskogen – så många intryck en promenad ger en!

 

Gillar när människor lägger ner det lilla extra på det de ändå behöver göra.

 

Ronja? Är du där?

 

En stund för begrundan vid bryggan jag numera bor intill – snart blir det höst och då bor jag istället några månader hos min syster med familj intill en gammal slåttervall vid en stenmur vid en bär-, ved- och svampfylld skog med en bäck i… 🙂

 

Ljudet är fantastiskt här, tror nästan att det skulle gå att prata i nästan samtalston till varandra tvärs över hela sjön.

 

Helt nyuppsatt – inte ens kaminens skorstensrör är monterat än. Känns som längesedan nu som jag tog det här fotot, fast det bara har gått en knapp månad. Jag stortrivs i mitt toppensköna hus, för övrigt! Tack fina A för hela den här möjligheten!

 


Småland, Lövshult – våren 2017

 

Från en promenad i Lövshult, Småland. Fin symbol för hur mitt gamla liv nu slutar och mitt nya börjar spira.

Möte på landsväg när maj blir till juni. Lövshult, Småland.

Ett lingonris med vackra blommor i månadsskiftet maj-juni, 2017. Lövshultsskogen, Småland.

Ljungen är Västergötlands landskapsblomma, där jag är uppväxt och fick mina två söner. När jag nu lämnar Småland där vi levt i snart 7 år blir det en fin ihopsömnad av livets olika delar i det här fotot från en skog nära vårt Smålandshem i Lövshult.