Den här delen av mina stora passioner är kanske den allra största av dem.

Min syn på den plats jag kan fylla här för att hjälpa dig är att vara en slags bibliotekarie som guidar och berättar om de här sakerna, så att du på egen hand kan utforska allt detta ännu mera efteråt om du vill, när du fått en bra början och förståelse att utgå ifrån.

Grunden för kunskaperna ligger i en kärleksfull och logisk lära som alltid delas helt fritt med den som söker detta av organisationen Divine Truth i Australien. Efter att själv ha levt med de här principerna och provat dem i min egen utveckling i kärlek, så känns det viktigt att få vara med och göra allt detta tillgängligt för andra som söker de sanningar som beskrivs i allt deras material.

Vägledningen jag erbjuder handlar om t.ex. följande punkter:

  • den egentliga orsaken till fysiska problem i kroppen, som går via andekroppen till hur vi är och vad vi har i vår själ, och vad vi kan göra åt alla de orsakerna  – hur vi kan välja den långa, jobbiga vägen eller den korta, enkla vägen till läkning
  • hur andevärlden fungerar och ser ut, med de olika sfärerna som avgränsas av kärlek, och hur vi kan utvecklas i kärlek både här och där samtidigt och därmed få det bättre i andevärlden (både under nätterna och när vi inte längre har kvar vår fysiska kropp)
  • kopplingen mellan Gud, människorna och naturen runt omkring oss – vår naturliga direktkontakt med Gud, hur vi alltid ser naturen spegla vårt själstillstånd och hur stor den faktiska, omvandlande kraften i en människosjäl är
  • kraften i vår egen fria vilja, och lite om vilka lagar universum fungerar genom i ett andligt perspektiv – vilka är lika grundläggande, definitiva och bestämda som de fysiska lagarna
  • vår själ, vilket också innebär vår andra hälft/själshalva som skapades till att vara vår idealiska partner när vi har blivit helt kärleksfulla, hur vi kan underlätta mötet med henne eller honom, och vad den relationen handlar och inte handlar om
  • vår livsväg från nyskapad liten själ, till födelsen, till den fysiska kroppens död och vidare under vårt resterande, oändliga liv i andevärlden som oss själva
  • de olika utvecklingsstadier alla människor i fysisk kropp och/eller andekropp befinner sig i (många kallar människor i andekropp och i olika kärleksskick för t.ex. änglar, demoner eller annat, och där kan vägledningen kasta lite mer ljus över olika frågetecken)
  • vad Gud är och inte är, i en grundläggande mening (lite svårt att veta allt som Gud vet om sig själv, men grunderna är fullt tillgängliga för var och en av oss…)

Det finns massor att gå in på, och mitt syfte med all vägledning jag ger är att fritt dela med mig av det jag har lärt mig, för att ge dig allt du behöver för att fortsätta upptäcka allt detta på egen hand, och sedan utvecklas av din egen kraft i kärlek – om du själv vill.
Jag har ingen formell utbildning bakom mig, och jag är nog lite tveksam till om det ens finns någon sådan i de här sakerna, utan det du får dig till livs är en samtalande förklaring av livet, Gud, människorna och världen, både i detalj och i stort.
Världsbilden är logisk, sammanhängande och kärleksfull – men mellan varven bra jobbig att börja ta till sig och leva efter (eftersom vi växt upp med många felaktiga föreställningar och känslomässiga skador som ännu sitter kvar i oss; här får vi redskapen att börja ta oss igenom dem och läka ifrån allt detta).

Jag har inget eget behov av att du ska göra något särskilt med det jag vägleder dig om, utan det handlar för min del om att göra allt detta tillgängligt för de som söker efter den här informationen. Du är alltid välkommen att inte ta till dig något alls av det jag går igenom om de här sakerna under vår tid tillsammans! 🙂

Vägledningen är alltid kostnadsfri för dig eller er som deltar (det kan vara enskilda samtal eller om ni är några stycken som är intresserade av detta så är mindre grupper också välkomna).
   Andlig vägledning genom ett informellt samtal som ger ett konkret, användbart och livsförändrande resultat – om den tillämpas i all sin naturliga enkelhet – är vad ni får under den eller de timmar vi ses. Allting ges helt utan några motkrav, förutom att alldeles vanlig respekt och vänligt bemötande tillämpas från alla under den tiden.

Eftersom jag känner en verkligt stor passion och glädje över olika möjligheter att få dela med mig av allt det här som vägledningen omfattar, så tycker jag mycket om att lägga tid på sådana möten när människor vill veta mer om allt det jag delar med mig av.
Vill någon som tack skänka en helt valfri summa för att hjälpa mig att få tid till de här stunderna, så är det varmt uppskattat och välkommet.

För att få en tid för vägledning kan du mejla mig på ——- anneli@erkkonendesign.se ——–, och jag befinner mig under höst och vinter i Lammhultstrakten, och till våren i Härjedalen.

 

Tack för att du tog dig tid att läsa igenom allt detta, och varmt välkommen på Vägledning om du känner att det här är något du vill höra mer om.

Vill du på egen hand sätta dig in i allt det material jag studerat och praktiserat efter förmåga under de senaste 4 åren, så finns det hur mycket som helst på den engelska huvudhemsidan www.divinetruth.com, eller om du vill läsa på svenska så ligger ett växande antal översättningar av samma material ute på www.divinetruth-svenska.se.